Optimeret indtjening og gode styringsredskaber

“Carsten Lindvik hjalp os med at tilrettelægge en strategi, der optimerer indtjeningen og opnår resultater. Han mødte os med meget god behandling og uovertruffen service.
På en spændende måde har Carsten sat fokus på analyse og økonomi/styring. Hans fagskarpe indsigt har bidraget positivt til processen og har givet synlige, dokumenterbare resultater.
Vi værdsætter både de mange gode råd og tips til at forbedre økonomien samt Carstens forståelse for at udarbejde løbende aftaler, der matcher vores specifikke behov. Vi ser frem til et fortsat udbytterigt samarbejde og til stadig styrket udvikling af styringsredskaberne.
Carsten har hjulpet os med at træffe gode beslutninger i forhold til det, der er vores udfordringer. Han er en kompetent sparringspartner på alle niveauer.
Carsten er effektiv og energisk som person og i sin kommunikation. Han formår at give øjenåbnere og et kærligt spark bagi til dem, der kan trænge til det.
IP Nord, Kalundborg kommune er meget tilfredse med samarbejdet, og kan på det varmeste anbefale Carsten til opgaver om udvikling af økonomistyring og optimeret indtjening, forbedret samarbejde på tværs i organisationen samt bedre ressourceforbrug.”
Dudi Suadicani, Områdechef Integrerede pleje, Kalundborg Kommune