Carsten Lindvik

Carsten Lindvik fotograf Peter Dahlerup Firmafotografen ref_F_DSC_1071Større Mål med Færre Ressourcer

Carsten Lindvik har baggrund som cand.merc.aud. og     HD(O). Carsten er en kompetent rådgiver og konsulent med mange års indsigt i forskellige brancher og alle organisationslag. Han leverer værdiskabende sparring, rådgivning og udviklingsprocesser inden for en bred vifte af områder indenfor forretningsudvikling.

Carsten har lang erfaring med ledere og medarbejdere i både private og offentlige virksomheder. Hvert år møder og bistår han ca. 500 ledere og endnu flere medarbejdere. Carsten fungerer også som foredragsholder, coach og mediator.

Gennem en årrække har Carsten virket som ekstern underviser, vejleder og eksaminator på HD-studiet på CBS. Her underviste og eksaminerede han i strategi, organisations-udvikling og ledelse.

Nogle af Carstens store styrker er;

  1. Høste frugten: at sikre en overbevisende værdiskabelse
  2. Helhed: at koble gode løsninger både horisontalt og vertikalt i alle faser af udvikling, problemløsning og implementering
  3. Implementering: at eksekvere planer og strategier til konkret og vedvarende praksis – metoder tilpasses menneskene
  4. Forankring: Nye redskaber og færdigheder skal bruges og resultatskabelsen fortsætte, når opgaven er løst – og Carsten er gået.

Som leder har Carsten selv over 20 års erfaring. I 2006 stiftede han Rådgivningsvirksomheden Lindvik med filosofien ”Større Mål med Færre Ressourcer”. Kunderne opnår vedvarende resultatforbedringer, samtidig med de anstrenger sig mindre og bruger færre ressourcer.